Instagram követőszerzés

Legyen több követőd egyszerűen és gyorsan

Havi garantált 500 releváns, valós követő

1. lépés

Releváns profilok választása

Személyreszabottan kiválasztjuk, hogy milyen konkurens profilok követőtáborában található meg a legnagyobb koncentrációban a célközönséged. Természetesen a kiszemelt profilokat tovább válogatjuk a fontos paraméterek alapján, mint például a név, nem, nyelv, követők száma.

2.lépés

Profilok bekövetése

A kiválasztott cél-profilok követőtáborát a szoftver elkezdi egyesével bekövetni, amiről a bekövetett profilok gazdái értesítést kapnak.

3. lépés

Eredmények figyelése

Az értesítések hatására a bekövetettek egy része átkattint a profilodra, és amennyiben érdekesnek/relevánsnak találja a profil tartalmát, úgy visszakövet, esetleg megnézi a weblapodat, vagy lájkolja egy fényképedet.

4.lépés

Követőtábor gyarapodik

Az így megszerzett friss és valós követők nagy része hosszútávon lelkes és aktív közönség lesz a profilodon, így nem csak a követőtáborod nő, de a posztjaid elérése, aktivitása is javul.

InstaBot Business

Próbálja ki InstaBot Business csomagunkat, mely ára

31.750 Ft helyett most 19.900 Ft havonta*

ami 500 garantált követőt tartalmaz**

*a év eleji akció a visszavonásig érvényes.
**egy hónapon belül az 500 követőnél több is érkezhet. Amennyiben mégsem érjük el az 500 követőt, úgy a szolgáltatás díjmentesen folytatódik.

Szeretnéd kipróbálni?

Biztonságos? – Igen, teljes mértékben. Minden adatodat a legkorszerűbb technológiák szerint titkosítunk, és minden tevékenységünket úgy végzünk, mintha az emberi aktivitás lenne. Ugyanakkor fontos tudnod, hogy az InstaBot-ot mindenki saját felelősségére használhatja.


Ugyanúgy posztolhatok és használhatom a profilt? – Nyugodtan posztolhatsz, de a bekövetést és a likeolást érdemes visszafogottan csinálni, nehogy összeakadjon a szoftverrel. A legjobb ha a szolgáltatás időtartama alatt csak posztolásra és üzenetküldésre használod az instád.


Letilthat az Instagram? – Nem, hiszen a szoftvert úgy építettük meg, hogy valós emberi aktivitásnak tűnik a tevékenysége. Ami előfordulhat, hogy az Instagram bizonyos funkciókat átmenetileg korlátoz, például nem enged bekövetni pár napig. De ezek a korlátozások átmenetiek és akkor is előfordulnak, amikor te viszed túlzásba egy adott funkció használatát. Nem kell tőle megijedni!