Miért jó és kinek éri meg virtuális szerverrel használni az InstaBot-ot?

Közzétéve: 2019-04-21

Miért jó és kinek éri meg virtuális szerverrel használni az InstaBot-ot?

Virtuális szerver használatával függetleníteni tudjuk magunkat a többi InstaBot felhasználótól. Ez azt jelenti, hogy ha a többi felhasználó miatt az InstaBot szerverei leterheltebbek lennének, mint megszokott, akkor is az Ön által rendelt virtuális szerver megszokott minőségben szolgálja ki. Ezáltal amennyiben Ön InstaBot Enterprise előfizető, lehetősége van végtelen mennyiségű művelet végrehajtására.

Továbbá a virtuális szerver földrajzi elhelyezkedése tetszőlegesen megválasztható, így ha Ön külföldi cégként venné igénybe venné igénybe szolgáltatásainkat, akkor a külföldi telephelyhez közel fekvő lokációt választhat, így méginkább gondtalanul használhatja az InstaBotot. Ezek a helyek: Magyarország, Lengyel­ország, Cseh­or­szág, O­lasz­ország, Német­ország, Francia­ország, Egyesült Királyság.

Összefoglalva InstaBot virtuális szerver rendelését azoknak javasoljuk, akik marketingügynökségként, vagy az átlagosnál nagyobb kapacitással tervezik használni InstaBot fiókjukat. Használata rendkívül egyszerű, minden telepítést és konfigurációt mi végzünk el, így felhasználóként a megrendelésen kívül más teendője nincsen. Az online infrastruktúrát a WebOrigo Cloud és a LetlinkME biztosítják.