Instagram automatizálás

Közzétéve: 2020-03-02

Az Instagram napjainkban mindenki számára elérhető közösségi média eszköz, havonta több mint 1 milliárd felhasználóból álló közönséggel, akik közül 200 millió naponta legalább egy üzleti profilt látogat meg. Ezért fontos, hogy vállalkozásunk fenntartsa jelenlétét ezen a gyorsan növekvő közösségi média eszközön. Fogadjunk el azonban egy tényt - az Instagram időigényes, különösen, ha naponta vonzó tartalmat kell készítenünk a célközönség számára, és meg kell találnunk a fiókunk bővítésének módjait is.

Az Instagram automatizálás egy olyan robot segítségével zajlik, amely kedveli a bejegyzéseket, követi a fiókokat, kommentel és üzenetet küld a nevedben. Tehát az Instagram automatizálása harmadik féltől származó szoftverek vagy eszközök használata az Instagram-fiók kezeléséhez, feladatok végrehajtásához és más felhasználókkal való kapcsolattartáshoz a mi bevatkozásunk nélkül.

Ha meghatároztuk a célközönséget, a képzett Instabot felkeresi azokat a profilokat, amelyek relevánsak lehetnek számunkra, és előre meghatározott módon (komment, kedvelés, üzenet) lép kapcsolatba velük. A bot pontosan azt csinálja, amit mi is tennénk, ha időnk lenne rá. Ebben pedig az a legjobb, hogy bár egy robot elvégzi helyettünk a munkát, mégis személyessé tehetjük, így a felhasználókból nem váltunk ki ellenszenvet.

Automatizálás vs követők vásárlása

Az automatizálás során valódi felhasználókkal tudunk kapcsolatba lépni, ezzel szemben a követők vásárlása csak arra jó, hogy szebbek legyenek a számok profilunkon. A megvásárolt követők többsége ugyanis általában nem mutatnak elköteleződést, nem aktívak és ami a legfontosabb, hogy szinte sosem válnak valódi fogyasztókká.

A jó hír az, hogy létezik hatékony módszer az Instagram automatizálásának felhasználására anélkül, hogy a platform szabályaiba ütköznének.

Az Instabot az az Instagram automatizálási eszköz, amely lehetővé teszi a közvetlen üzenet küldést, az emberek automatikus követését/követésének megszüntetését, az automatikus lájkolást. Célzási szűrőket használhatunk, hogy megtaláljuk a megfelelő embereket, hogy hűséges közönséget építhessünk és minél több elkötelezettséget érhessünk el.

Amit automatizálhatunk az Instabot segítségével:

#1 Kedvelés

Ha helyesen végezzük el, akkor a lájkolás az egyik legbiztonságosabb feladat, amit automatizálhatunk az Instagramon. A like-ok automatizálásával több követő elé kerülhet a fiókunk. Ez egy kis erőfeszítéssel zajló interakció, amely valószínűleg nem növeli az Instagram-fiók forgalmát nagy mértékben.

#2 Hozzászólások

A megjegyzések automatizálása talán nem tűnik a legjobb ötletnek, ugyanakkor fontos szem előtt tartanunk, hogy az Instabot a megadott szöveet többféleképpen variálja, így elkerülhető az ismétlődés.

#3 Követés

A követés egy alapvető funkció a bot számára, valamint annak megszüntetése is. Ha több ember követ akkor nagyobb valószínűséggel még többet tudunk szerezni.