A magyar Instagram Bot

Közzétéve: 2020-01-06

Korábbi cikkünkben már írtunk arról, miért érdemes az Instagram automatizálása, valamint arról is, melyek azok a funkciók, amiket automatizálhatunk. Itt az ideje, hogy megnézzük miként tudjuk igénybe venni az Instabot szolgáltatásait. Jó ha tudod, hogy nem kell azonnal előfizetned a teljes szolgáltatásra, 3 napig ingyenesen kipróbálhatod a szoftvert.

Növeld közönséged 3 egyszerű lépésben:

#1 Regisztrálj ingyen

Indítsd el az ingyenes próbaverziót másodpercek alatt - nincs szükség semmilyen kötelezettségvállalásra.

#2 Válaszd ki a célközönséget

Válaszd ki a megcélozni kívánt felhasználókat, hashtageket és helyeket. A beállításokat testre szabhatod az irányítópulton keresztül.

#3 Pihenj és figyeld a növekedést

Egyszerűen dőlj hátra, és figyeld, ahogy növekszik követőid és kedveléseid száma, valamint követőid elköteleződése feléd.

 

A regisztráció nem vesz igénybe sok időt, és csupán csak néhány adatra lesz szükségünk. Az űrlap kitöltését követően azonnal neki is láthatunk fiókunk automatizálásának. A 3 nap alatt naponta 50 műveletet tudunk végrehajtani, tehát ez idő alatt 150 bejegyzést lájkolhatunk, kommentlhetünk vagy akár 150 profilt követhetünk.

A próbaverziót követően lehetőségünk nyílik előfizetni különböző csomagokra, attól függően mire szeretnénk használni a szoftvert:

Ha csak egy fiókot szeretnénk automatizálni, válasszuk az Instabot Individual lehetőséget, ebben az esetben naponta max 1000 műveletet hajthatunk végre. Ha egynél több profillal rendelkezünk választhatunk nagyobb csomagot is. Marketingügynökségeknek kifejezetten ajánljuk az Instabot Enterprise csomagunkat, ahol egyszerre akár 10 profilt is kezelhetünk, és végtelen számú műveletet hajthatunk végre naponta.

Tipp: válasszuk az egy éves előfizetést, így még kedvezményre is szert tehetünk.

Az Instabot előnyei: - 3 napig ingyenesen kipróbálható - Hétfőtől péntekig elérhető e-mailes és telefonos ügyfélszolgálat (Instabot Business és Enterprise előfizetés esetén) így nem kell aggódnod, ha elakadsz - Gyors és egyszerű használat - Számtalan keresési és szűkítési lehetőség - Bármikor kérhetsz fiókbővítést - Éves InstaBot Enterprise előfizetés mellé ajándék dedikált szerver - Naponta akár több 1000 műveletet hajthatunk végre automatizáltan - Automatikus kedvelés, kommentelés, követés és követés megszüntetés - Lehetőség van sablonok és piszkozatok létrehozására, hogy még gördülékenyebb legyen a munka

Szerezz igazi követőket, kedveléseket és megjegyzéseket az Instabot segítségével. Mindezt automatikusan.