Események & Hírek

Ezen a fülön az InstaBot eseményekről tájékozódhatsz.

InstaBot Hírek

Kövesd híreinket, hogy első kézből
értesülj fejlesztéseinkről.

Az IGTV üzleti használata

Az IGTV üzleti használata Korábban már bemutattuk az Instagram Tv-t és annak specifikumait, ezért most szeretnénk abban is segíteni, hogy milyen tartalmakat érdemes közzétenni. #1 Oktató videók Az IGTV remek lehetőség, hogy az (...)

2020.09.14.

Instagram - Kerülj középpontba

Az Instagramon nem elég jelen lenni, elárasztani tartalommal a felhasználókat és minden marketing fogást és eszközt bevetni. Egy ilyen széles felhasználókörrel rendelkező platformon könnyen elveszhet vállalkozásunk, hacsak nem ismerünk olyan (...)

2020.09.07.

Használati útmutató az IGTV-hez

2018-ban indult útjára az Instagramon az IGTV, amely célja a mobilvideózás forradalmasítása volt. Az IGTV letölthető az alkalmazásboltokból, és természetesen appon belül is elérhető. Az Instagram korábban képek megosztására szakosodott, (...)

2020.08.10.

Instagram marketing

Napjainkra az Instagram a világ egyik legnagyobb képmegosztó portáljává nőtte ki magát. Havonta több mint 800 millió aktív felhasználóval rendelkezik, naponta több mint 60 millió fényképet tesznek közzé, amelyek összesen (...)

2020.07.06.

Instagram és a hashtag használat

Az Instagram profil egy remek módja annak, hogy vállalkozásunkat hirdessük, brandet építsünk, szélesebb felhasználói köröket érjünk el. Az alkalmazást naponta több ezren használják, és a felhasználók képesek akár órákat is (...)

2020.06.01.

Instagram Stories, történetek magyarul

Az Instagram sztoriknak köszönhetően a platform használata teljesen megváltozott a felhasználók számára. A történetek ugyanis lehetővé teszik, hogy a követőink bepillantást nyerhessenek a színfalak mögé. Mindemellett remek helyet biztosítanak azoknak (...)

2020.05.03.

Instagram Insights magyarul

Ha jelen vagyunk az Instagramon és rendelkezünk üzleti profillal, érdemes kihasználnunk az általa nyújtott lehetőségeket, mint például az Instagram Insights.   De mi is az az Instagram Insight? Egy elemző eszköz, amely adatokat (...)

2020.04.06.

Instagram automatizálás

Az Instagram napjainkban mindenki számára elérhető közösségi média eszköz, havonta több mint 1 milliárd felhasználóból álló közönséggel, akik közül 200 millió naponta legalább egy üzleti profilt látogat meg. Ezért fontos, (...)

2020.03.02.

Instagram automatikus követőszerzés

Nem kérdés, hogy a marketingbe egyre nagyobb szerepet kap az Instagram. Ebben persze semmi meglepő nincs, hiszen a számok magukért beszélnek: több mint 500 millió napi felhasználó, 25 millió üzleti (...)

2020.02.03.

A magyar Instagram Bot

Korábbi cikkünkben már írtunk arról, miért érdemes az Instagram automatizálása, valamint arról is, melyek azok a funkciók, amiket automatizálhatunk. Itt az ideje, hogy megnézzük miként tudjuk igénybe venni az Instabot (...)

2020.01.06.

Miért jó és kinek éri meg virtuális szerverrel használni az InstaBot-ot?

Miért jó és kinek éri meg virtuális szerverrel használni az InstaBot-ot? Virtuális szerver használatával függetleníteni tudjuk magunkat a többi InstaBot felhasználótól. Ez azt jelenti, hogy ha a többi felhasználó miatt az (...)

2019.04.21.

Esettanulmány: fizetett hirdetés és az InstaBot összehasonlítása

Felmerülhet a kérdés, miért éri meg előfizetni InstaBot-ra? Mennyi követőt, megtekintést, lájkot tudunk vele szerezni? Saját kutatással szeretnénk megválaszolni ezt a kérdést. Vegyük csak azt, hogy InstaBot Individual fiókot válaszunk. Egy (...)

2019.04.14.

A közösségi média marketingereje: hogyan lehet több mint 50 millió embert arra ösztönözni, hogy lájkoljanak egy tojást.

A közösségi média marketingereje: a világrekorder tojás, avagy hogyan lehet több mint 50 millió embert arra ösztönözni, hogy lájkoljanak egy tojást. Szinte futótűzként terjedt el az interneten a World Record Egg (...)

2019.03.01.

Ingyenes tesztidőszak február 22-től, az InstaBot rakétáinak kilövése indul!

Eseményünket és a pontos részleteket keresd Facebook oldalunkon. Az első 100%-ban hazai fejlesztésű instagram robot elkészült! Mit is jelent ez? Azt, hogy a forradalmi marketing eszköz hazánkban is elérhetővé vált. Automatikus likeolás, követés és (...)

2019.02.22.